U nedjelju 31.ožujka, na 28. obljetnicu krvavog Uskrsa, na Plitvicama održana je komemoracija na kojoj su prisustvovali i članovi Udruge Specijalne jedinice policije "Orao" Orahovica-Našice zajedno sa članovima UHBDR općine Podgorač, Udrugom udovica poginulih hrvatskih branitelja Našice, Udrugom hrvatski domobran Našice, Udrugom veterana dragovoljaca Domovinskog rata Vukojevci.

Tog Uskrsa 1991. godine napredovanje hrvatske policije otežavala su gusta magla i snijeg. U ovoj akciji hrvatske policije poginuo je policajac Josip Jović, a devet policajaca je ranjeno.

Obilježavanjem obljetnice akcije „Plitvice“ prisjećamo se povijesnog događaja čije obilježavanje svake godine okuplja i podsjeća na hrabrost i odlučnost ljudi koji su u prvim danima rata, gdje je ima Josipa Jovića postalo svojevrsnim simbolom hrabrosti hrvatskih branitelja.

Nakon okupljanja branitelja, gostiju i uzvanika kod spomenika Josipu Joviću i dolaska najviših državnih dužnosnika, započela je svečana komemoracija tijekom koje je odana počast mirozovima i polaganjem vijenaca.